Το ΣΕΘΕΑ καταγγέλλει την δίωξη συνδικαλιστών και πρωτοπόρων εργαζομένων.

Αυτή την φορά ενεργοποιώντας το νόμο <<Χρυσοχοΐδη>> για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, η κυβέρνηση παραπέμπει σε δική την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Αφροδίτη Ρέτζιου, γιατί υλοποίησε τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων των Σωματείων και απαίτησε να διαδηλώνουν χωρίς την άδεια της Αστυνομίας, διεκδικώντας μέτρα ενίσχυσης της Δημόσιας Υγείας.

Κυβέρνηση και μεγαλοεεγοδοσία βάζουν σε χρήση ο, τι πιο αντιδραστικό έχουν νομοθετήσει όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να σταματήσουν τις αντιδράσεις που πολλαπλασιάζονται.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ύπαρξη κινητοποιήσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς θα φουντώνει όλο και περισσότερο και θα αγκαλιάζει κι άλλους χώρους, κλάδους κλπ.

Για αυτό παίρνουν τα μέτρα τους κυβερνήσεις και μηχανισμοί καταστολής για να ανακόψουν το λαϊκό κίνημα, θέλουν να προωθήσουν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την πολιτική που μας τσακίζει για αυτό προωθούν την τρομοκρατία και την καταστολή

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Στηρίζουμε την πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ , μπροστά στην κλιμάκωση της επίθεσης στα εργασιακά δικαιώματα και τις ατομικές μας ελευθερίες, μεγαλώνουν η αλληλεγγύη και οι ευθύνες όλων μας.

Η τρομοκράτηση των εργαζομένων και της νεολαίας και η ποινικοποίηση των αγώνων δε θα περάσει. Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για την ακύρωση όλων των κατασταλτικών,αντιδραστικών νόμων.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *