ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.ΘΕ.Α

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα – Ακρόαμα ( Σ.Ε.ΘΕ.Α ) καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου ανεξάρτητα αν είναι μέλη του Σωματείου μας ή όχι, σε Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στις 18:00 στο θέατρο Τζένη Καρέζη ( Ακαδημίας 3 ), τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Αντιλαμβανόμενοι την κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς μας, την τεράστια εντατικοποίηση της εργασίας, τα ατελείωτα ωράρια, την ανυπαρξία μέτρων ασφαλείας της ζωής και της υγείας των εργαζομένων, τα χαμηλά μεροκάματα, την ανυπαρξία Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, μαζί με τα σχέδια της κυβέρνησης και της εργοδοσίας για επιβολή του Νόμου Χατζηδάκη, καλούμε σε μαζική συμμετοχή όλους τους εργαζόμενους του κλάδου στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Καλούμε κάθε εργαζόμενο που προβληματίζεται, που θέλει να συζητήσει, να βάλει το δικό του λιθαράκι στον σχεδιασμό του Σωματείου για να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να εργαζόμαστε και να ζούμε με αξιοπρέπεια, να διεκδικήσουμε να δουλεύουμε όπως αρμόζει στον 21ο αιώνα, να είναι εκεί.

Τα θέματα της Γενικής συνέλευσης είναι:

1. Νομός Χατζηδάκη, πώς εκφράζεται στον κλάδο μας, σχεδιασμός του Σωματείου για να μην εφαρμοστεί σε κανέναν χώρο δουλειάς.
2. Παρουσίαση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για Ηχολήπτες, φωτιστές και τεχνικούς ήχου σε συναυλίες, ιδρύματα. Μορφές διεκδίκησης, ψήφισης και τήρησης της Συλλογικής Σύμβασης στον κλάδο.
3. Παρουσίαση Συλλογικής Σύμβασης για τις ειδικότητες στο θέατρο.

Θα δοθεί η δυνατότητα να γραφτούν οι εργαζόμενοι που δεν είναι μέλη του Σωματείου και κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *