ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΙΣ 7μμ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η προσπάθεια υπονόμευσης και αποδιοργάνωσης της απεργίας δε θα περάσει. Την ίδια στιγμή που ο Υπουργός «σουλάτσαρε» από κανάλι σε κανάλι για να προωθήσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα που τσακίζει κάθε εναπομείναν δικαίωμά μας, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έκανε ότι «δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ήξερε» για το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι γνήσιο δεκανίκι του κεφαλαίου και της εργοδοσίας.

Ύστερα από την πίεση που άσκησαν σωματεία, συνδικάτα, εργατικά κέντρα, με τις αποφάσεις για Γενική Απεργία, με περιοδείες σε χώρους δουλειάς, μόλις σήμερα πήραν απόφαση για απεργία στις 10 Ιουνίου.
Μετά από αναβολές συνεδριάσεων της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας αποφάσισε Απεργία με στόχο να διασπάσει το απεργιακό μέτωπο ορίζοντας διαφορετική ημερομηνία από την ΑΔΕΔΥ και τα ΕΚ και Ομοσπονδίες του Ιδιωτικού Τομέα.

Με απόφαση τους ΑΔΕΔΥ και Σωματεία που είχαν πάρει απόφαση για τις 3 Ιούνη μετέφεραν τις αποφάσεις τους για 10 Ιούνη .
Το Σωματείο μας συντονίζεται με όλα τα άλλα Σωματεία που είχαν πάρει απόφαση για τις 3 Ιούνη μετέφεραν τις αποφάσεις τους για 10 Ιούνη .

Το Σωματείο μας συντονίζεται με όλα τα άλλα Σωματεία και συμμετέχει στην Απεργία στις 10 Ιούνη για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο- έκτρωμα του Χατζηδάκη στη Βουλή.

Κλιμακώνουμε τη δράση μας για να μεγαλώσει το απεργιακό μέτωπο, να φτάσει το μήνυμα της απεργίας σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδο. Παίρνουμε συλλογικές αποφάσεις σε κάθε χώρο δουλειάς, ώστε την Πέμπτη 10 Ιουνίου να μη γίνει καμία πρόβα, κανένα γύρισμα, καμία παράσταση, καμία συναυλία.
Συμμετέχουμε στο Συλλαλητήριο που οργανώνουν Ομοσπονδίες και συνδικάτα την Πέμπτη 3 Ιούνη στις 7.00 μ.μ. στα Προπύλαια.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *