ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ- ΣΕΘΕΑ

Το Σωματείο μας συνεχίζει την οργάνωση της πάλης για μέτρα πραγματικής στήριξης των εργαζόμενων του κλάδου με το αναγκαίο πλέγμα προστασίας της επιβίωσης μας. Το Σ.Ε.ΘΕ.Α στηρίζει και συμμετέχει στην κινητοποίηση που καλούν οι εργαζόμενοι και τα σωματεία στον κλάδο  του επισιτισμού – τουρισμού αύριο Πέμπτη 24 Δεκέμβρη. Αντίστοιχες αποφάσεις έχουν πάρει και άλλα σωματεία του δικού μας κλάδου.

 

Να ενισχυθούν με έκτακτη άμεση ενίσχυση 600 ευρώ από το κράτος, οι εργαζόμενοι του κλάδου που δεν έχουν λάβει καμία κρατική στήριξη, για να μπορέσουν να περάσουν τις γιορτές. Διεκδικούμε να πάρουν πίσω την απόφαση του ΔΕΔΔΗΕ  που προβλέπει 7000 διακοπές ρεύματος σε σπίτια της Αττικής λόγω χρεών. Καλούμε να παρθεί πίσω η κατάπτυστη απόφαση που αφήνει εργαζόμενους εν έτει 2020 χωρίς ρεύμα. Να προστατευτούν με νόμο όλοι οι εργαζόμενοι από διακοπές ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, από κατασχέσεις λογαριασμών και πλειστηριασμούς.

 

Την Πέμπτη 24 Δεκέμβρη – τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, αυτά που η κυβέρνηση έχει κάνει «λάστιχο» για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων – θα διεκδικήσουμε τις ανάγκες μας.

Παράλληλα συνεχίζουμε την συγκέντρωση ειδών διατροφής, πρώτης ανάγκης αλλά και παιχνίδια, τα οποία θα διανεμηθούν σε συναδέλφους  που έχουν ανάγκη, που βρίσκονται σε μεγαλύτερη οικονομική ένδεια. Η συλλογή των ειδών θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη και Τετάρτη 29 και 30 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στην έδρα του Σωματείου.

 

Οι αγώνες και οι διεκδικήσεις μας για ουσιαστική και καθολική ενίσχυση όλων των εργαζόμενων του κλάδου πάει χέρι χέρι με την οργάνωση της έμπρακτης αλληλεγγύης.

 

 

 

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *