ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΤΟΥ ΣΕΘΕΑ

 

΄΄Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ΄΄

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης του Σωματείου Εργαζόμενων στο Θέαμα-Ακρόαμα καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, αλλά και εργαζομένους από άλλους κλάδους, να εκφράσουν στην πράξη την αλληλεγγύη τους , ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες ,να δώσουν το χέρι σε όποιον συνάδελφο το έχει ανάγκη που βρίσκεται σε μεγαλύτερη οικονομική ένδεια.

Τους προηγούμενους μήνες δώσαμε την μάχη για την προστασία της υγείας, των δικαιωμάτων των εργαζομένων  με βασικό αίτημα την εξασφάλιση της επιβίωσης και της ουσιαστικής ενίσχυσης  των εργαζόμενων στον πολιτισμό. Ταυτόχρονα οργανώνουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη των συναδέλφων στον κλάδο μας.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Για αυτό το λόγο:

  • Στην έδρα του σωματείου (Σαπφούς 10) από Δευτέρα έως Τετάρτη (10:00-14:00) & Πέμπτη (10:00-12:00) θα πραγματοποιηθεί :
  1. Συλλογή τροφίμων (Λίστα)
  2. Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης(Λίστα)
  3. Για τους μικρούς μας φίλους παιχνίδια και ρούχα
  4. Φάρμακα (μη συνταγογραφημένα)
  • Διατίθενται δωροκουπόνια για αγορές σε super market στους πιο οικονομικά αδύναμους συναδέλφους

Καλούμε τους συναδέλφους για οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν ,είτε αφορά ζητήματα επιβίωσης είτε διακοπή ρεύματος, χρέη σε ΔΕΚΟ  να έρθουν σε επαφή με το σωματείο και την επιτροπή αλληλεγγύης με mail : info.sethea@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6976989269 . Η Επιτροπή Αλληλεγγύης του Σωματείου έχει εκδώσει κουπόνια ενίσχυσης του ταμείου της που θα υπάρχουν στην έδρα του σωματείου.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *