Ανακοίνωση Επιτροπής Αλληλεγγύης ΣΕΘΕΑ

Μετά τις πολύνεκρες εκρήξεις της 4ης Αυγούστου στο λιμάνι της Βηρυτού με τους εκατοντάδες νεκρούς, τους χιλιάδες τραυματίες και τους πάνω από 3000.000  ανθρώπους που έχουν μείνει άστεγοι, το Σωματείο μας απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους να κάνουμε πράξη το σύνθημα «όλοι για έναν και ένας για όλους». Όλοι παρακολουθούμε σοκαρισμένοι την τεράστια καταστροφή στην γειτονική μας Βηρυτό. Για άλλη μια φορά ο λαός του Λιβάνου πληρώνει βαρύ φόρο αίματος, ενώ βρίσκεται στην δίνη των μεγάλων οικονομικών ανταγωνισμών.

Ο λαός του Λιβάνου δεν πρέπει να μείνει μόνος τους. Μας χρειάζεται. Να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, που είναι το μεγάλο μας όπλο.

Το Σωματείο μας – με την επιτροπή αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει – παίρνει πρωτοβουλία άμεσης συγκέντρωσης υλικής αλληλεγγύης για να σταλεί στους εργαζόμενους και το λαό του Λιβάνου.

Στις  δύσκολες μέρες που διανύουμε, το Σ.Ε.ΘΕ.Α συνεχίζοντας την δράση της Επιτροπής Αλληλεγγύης, δίνει ηχηρά το παρών, απλώνοντας το χέρι σε κάθε συνάδελφο που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την εργασία του, καθώς και με την κάλυψη των καθημερινών του αναγκών.

Για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι πρέπει να ενωθούμε και να δράσουμε συλλογικά, αποδεικνύοντας έμπρακτα και κάθε στιγμή, πως είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει στην έδρα του Σωματείου (Σαπφούς 10) την Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 19:00. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης με βάση την παρακάτω λίστα.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *