Σχόλιο ΣΕΘΕΑ για τα δημοσιεύματα στον τύπο

     Παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα των ΜΜΕ που αναφέρουν ότι περισσότερες κατηγορίες εργαζομένων εντάσσονται στα μέτρα προστασίας από τις συνέπειες του κορωνοϊού.
     Η αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική από τα επικοινωνιακά τρικ! Η πραγματικότητα τους διαψεύδει και τους εκθέτει. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων(ωρομίσθιοι, εργαζόμενοι με μπλοκάκι, τίτλου κτήσης, ορισμένου χρόνου, άνεργοι, ημερομίσθιοι)
     Από την αρχή της εξαγγελίας των μέτρων, έχει αποκλειστεί εξαρχής ένα τεράστιο κομμάτι των συναδέλφων μας όπως εργαζόμενοι που απολύθηκαν πριν από την εκδήλωση των συνεπειών της πανδημίας ή απολύθηκαν πριν την εξαγγελία των μέτρων. Αποκλεισμένοι χωρίς κανένα εισόδημα είναι και οι συνάδελφοι που είχαν προγραμματισμένες δουλειές για Απρίλιο και Μάιο. Επίσης η αβεβαιότητα στον κλάδο είναι μεγάλη και για το καλοκαίρι που έρχεται.
      Συνάδελφοι, δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό και επανάπαυση.
     Συνεχίζουμε μαχητικά μέχρι να μην υπάρχει ούτε ένας συνάδελφος που να μένει εκτός των μέτρων. Απαιτούμε να υπάρξει άμεσα επίσημη ενημέρωση για τα αιτήματά μας.
        ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ- ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *