ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

     Στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού την Τετάρτη 22.01.2020 τέθηκαν συγκεκριμένα αιτήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο Θέαμα -Ακρόαμα όπως είναι οι Συλλογικές Συμβάσεις, μέτρα ασφαλείας, “μαύρη” και ανασφάλιστη εργασία.

     Η μαζική παράσταση διαμαρτυρίας είχε σκοπό να διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας, κόντρα στις επιδιώξεις της κυβέρνησης, της εργοδοσίας και των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων. Συναντηθήκαμε με τον Γενικό γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, Ν. Γιατρομανωλάκη, θέτοντάς του τα συγκεκριμένα αιτήματά μας , χωρίς ο ίδιος να πάρει θέση, και σε αρκετά από τα προβλήματα που έχουμε να δηλώνει άγνοια!!

    Χρέος μας να συνεχίσουμε τον αγώνα!

    Να δυναμώσει το Σωματείο μας με νέα μέλη!

     Με ενότητα καιταξική αλληλεγγύη να οργανώσουμε σε όλους τους χώρους δουλειάς παρεμβάσεις, κινητοποιήσεις, απέναντι στα πολύ οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.   Ενάντια στις απολύσεις,τις αλλαγές συμβάσεων, την απλήρωτη-μαύρη εργασία, τα εργατικά ατυχήματα.

ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

Όλοι στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 25/1 για τη Λάρκο στις 11 π.μ στην Ομόνοια

Και στην συγκέντρωση-συναυλία στις 26/1 στις 6.30 μ.μ στο ΔΑΚ <<Πλάτων>>, στη Νίκαια για την καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή

23 Ιανουαρίου 2020

Για το Σ.Ε.ΘΕ.Α

           Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

                             Έντρι Νέζα                  Αποστόλης Δημακόπουλος

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *